Gólyakalauz

Az a magyar diák, aki belecsöppen a nagyváradi forgatagba, bizonyára hasznos tájékozódási eszköznek tekintheti a Nagyváradi Magyar Diákszövetség Gólyakalauzát.

Ezzel a kiadvánnyal szeretnénk megkönnyíteni a mindennapi egyetemista életét és a tajékozódást szeretett városunkban. Megtalálsz benne minden fontosabb információt. Olyan eligazítást nyújt, amellyel sokkal hamarabb megismerheted városunkat és lehetőségeidet is. Kezdetként a legfontosabb és közérdekű információk állnak rendelkezésedre, rendőrség, csendőrség, hivatalok elérhetőségei, nyitvatartási idejük. Átfogó képet kaphatsz a tömegközlekedési eszközökről, ami valljuk be jól jöhet egy teljesen idegen városban, de még azoknak is fontos akik először szembesülnek azzal, hogy mostmár nem 10 perc a lici/egyetem, hanem villamosozni és/vagy buszozni szükséges. Továbbiakban informálódhatsz a legtutibb szórakozóhelyekről, internet klubokról, éttermekről, gyorsbüfékről, bevásárlóközpontokról, ajándékos üzletekről, kórházakról, fitness termekről és egyéb sportolási lehetőségekről, stb. Természetesen gondoltunk arra is, hogy egy egyetemistának tudnia kell, milyen könyvtárakból szippanthattja magába a tudást, vagy hol kultúrálódhat.

A város feltérképezését elősegítő információkon kívül megtalálhatod azon civil szervezetek elérhetőségeit, amelyek érted működnek, hogy téged segítsenek, szórakoztassanak, lefoglaljanak, egyszóval színt vigyenek  az egyetem szürke hétköznapjaiba.

Őszintén reméljük, hogy a szórakoztató és szabadidős tevékenységekre vonatkozó ajánlásainkat a mindennapokban hasznosíthatod, az egézségügyi intézmények telefonszámát soha nem kell majd tárcsáznod, az utazási tanácsaink segítenek majd eligazodni Nagyváradon és környékén, a civil szervezeteinket pedig rendszeresen látogatod majd.

Keress
Eseménynaptár
2018 Mar
H K Sz CS P SZ V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Mai programok:
Levelezőlisták
Felíratkozom
Echipamente barmixer