CBP 3.0

CBP 3.0

www.huro-cbc.eu

 

 


Meghívó 2012.01.07

http://nmd.ro/kiadvanyok_olvas.php?id_kiadvany=49

Jelentkezési lap kitölthető ITT.


 

Making of / Így készült a "Kapocs" 02 -- Biharfélegyháza


Making of / Így készült a "Kapocs" 01 - Körösszegapáti

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakolró videók - Csak Csajok

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videó - Demotiváló csapat

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók Potter és a Varázslótanoncok


Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók Habcsók csoport

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 30. gyakorló videó Kerékpárkölcsönzés Debrecenben

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Az Ifjú Titán - Paptamasi

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Hohóka megpróbáltatásai

 

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók - Csak Csajok - a képzésről

 


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videó - az Eszeveszettek és D.A Junior


 

Kommunikáció Határok Nélkül 3.0 gyakorló videók EMO

 


 

Sajtóközlemény

a Kommunikáció Határok Nélkül 3.0

projekt bemutatása   A román-magyar határmenti kommunikáció javítása a célja annak a projektnek, amit a debreceni Hang-Kép Egyesület és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség kezdeményezett. A 18 hónapos pályázat keretében összesen 60 Hajdú-Bihar és Bihar megyei települési újságíró, szakember, véleményformáló kommunikációs képzése valósul meg 4 alkalommal, melyek során a résztvevők a két megye információ ellátottságának és a helyi települések ismertségének a javítása érdekében különböző gyakorlati fogásokat sajátítanak el. Az összesen 130.040 euróból (kb. 37,5 millió forint) megvalósuló „Kommunikáció Határok Nélkül 3.0” projekt keretében egy éven keresztül a két megyét bemutató televíziós magazinműsorok is készülnek „Kapocs” címmel annak érdekében, hogy az itt élők minél jobban megismerjék a helyi természeti értékeket, közösségeket és érdekességeket. A magyar és román nyelven készülő műsorokat nemcsak a két megyében, hanem várhatóan szerte Magyarországon és Romániában is láthatják majd az érdeklődök.

 

   A projekt keretében első alkalommal Debrecenben találkoznak a képzésben résztvevők. A vasárnapig (2012. július 4-8.) tartó 5 napos kommunikációs és településmarketing képzés során az újságírás alapjaival, az alapvető műfajokkal ismerkednek meg és különböző gyakorlati fotós, videós és online fogásokon keresztül képzik magukat annak érdekében, hogy saját településük és egyben a térség ismertségét javítsák. A képzésre 30 fő érkezett Hajdú-Bihar és Bihar megye 10 térségéből. A mostani találkozót egy fejlesztő folyamat követi, amelynek keretében média szakemberek segítik a munkájukat. A képzéssorozat következő állomása Nagyváradon lesz, várhatóan szeptember közepén.

 

A képzés eseményei és a projekt folyamata követhető itt: http://www.facebook.com/cbp3.0

A képzésen résztvevők a következő településekről érkeztek: Balmazújváros, Debrecen, Körösszegapáti, Pocsaj, Polgár (Hajdú-Bihar), Biharfélegyháza, Érmihályfalva, Nagyvárad, Paptamási, Szalacs (Bihar)

 

Debrecen, 2012. július 5.Bővebb információ kérhető:

 

Keresztesi Andrea

Hang-Kép Egyesület   

+36 20 455 8283

andrea@hangkep.t-online.hu

www.hangkep.hu


Kiss Arnold

Nagyváradi Magyar Diákszövetség

+40  747  789  245

arnie@nmd.ro

www.nmd.ro


 

 

Jelentkezési lap kommunikációs és településmarketing képzésre

2012. július 4-8., Debrecen, Aranybika Hotel, Bálint terem

Jelentkezési lap letöltése.

Program megtekintése.

 

 


 

 

Meghívó kommunikációs és településmarketing képzésre

A debreceni Hang-Kép Egyesület és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség 2012 tavaszán egyközös határmenti projektet kezdeményezett annak érdekében, hogy javuljon a Hajdú-Biharmegyében és Bihar megyében élők közötti kommunikáció. A projekt része egy három részbőlálló képzés, fejlesztő folyamat is, melynek célja, hogy felkészítse a két megyében élő,társadalmi és tömegkommunikáció iránt fogékony szakembereket, újságírókat,véleményformálókat, civileket arra, hogy minél hatékonyabban kommunikáljanak a sajáttelepülésükről. A fejlesztő folyamat két képzési alkalomból és közöttük egy folyamatosszakmai támogatásból áll. A képzésre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. Nem szükséges,hogy a csapat mind a 3 tagja ugyanazon a településen éljen, lehetséges térségi szinten iskiállítani csapatokat.

Ezúton szeretnénk meghívni Önt (Önöket) erre a programra, melynek első képzési  ideje: 2012. július 4-8. (szerda 18 órától vasárnap 13 óráig, helyi idő szerint) helyszíne: Debrecen, Aranybika Hotel 
A képzés keretében a résztvevőknek lehetőségük lesz:  megismerkedni az újságírás alapjaival, gyakorlati feladatokon keresztül megtanulni, hogy mi a hír, elsajátítani azokat a módszereket, amelyek segítségével akár pénz nélkül is hatékonyan népszerősíthetik településüket és annak eseményeit, belemélyedni az internetes újságírás világába, alapvető fotózási, kamerakezelési gyakorlati foglalkozásokon részt venni, csapatban filmet forgatni, kapcsolatokat építeni Hajdú-Bihar és Bihar megyében élő és dolgozó, hasonló érdeklődéső emberekkel.
A képzés keretében a szervezők biztosítják a szállást (elhelyezés kétágyas szobákban), napiháromszori étkezést és a képzési anyagokat. Az utazási költségek a résztvevőket terhelik. 

A képzésen való részvétel ingyenes, ugyanakkor csak korlátozott számban (30 fő, azaz 10 x 3 fős csapat) tudunk fogadni résztvevőket. A szervezők fenntartják maguknak a jogot abeérkezett jelentkezések alapján elbírálni a részvételi lehetőséget. Jelentkezni csak a mellékeltjelentkezési lapon lehet legkésőbb2012. június 28-ig. 
A jelentkezéseket azandrea@hangkep.t-online.hu címre várjuk. A jelentkezések elbírálásánakhatárideje 2012. június 29., melynek eredményéről minden jelentkezőt írásban értesítünk.

Bővebb információ kérhető:

Keresztesi AndreaHang-Kép Egyesület

+36 20 455 8283

andrea@hangkep.t-online.hu 

 

A „Communication without Borders 3.0” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttmőködési Program 2007-2013 keretében valósul meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap valamint a Magyar Köztársaság és Románia társfinanszírozásával. A program célja közelebb hozni egymáshoz a határmenti térségben élő embereket,közösségeket és gazdasági szereplőket az együttmőködésbe bevont térség közös fejlesztésének elősegítése érdekében, a határmenti térségalapvető erősségeire építve. 

CBP 3.0

Keress
Eseménynaptár
2018 Apr
H K Sz CS P SZ V
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Mai programok:
Levelezőlisták
Felíratkozom
Echipamente barmixer