Hogyan lehetsz tag?

A Nagyváradi Magyar Diákszövetség tagsága - minden egyetemi év kezdetétől, a következő év kezdetéig számítódik. 
Éves tagdíj: 5 lej. 
A tagsági lapot az NMD Ifjúsági Központjának titkárságán kell igényelni, és gondosan kitölteni.

 

Milyen előnyöd származhat belőle?
Kedvezményt kapsz az NMD fizetős rendezvényein. Információkat kapsz a nagyobb rendezvényekről, konferenciákról.

Gyakran megkeresnek bennünket olyan cégek, akik munkaerőt keresnek bármilyen munkakörbe, egy adott megyében. Pl. ha építészmérnökit végeztél Nagyváradon, valaha NMD tag voltál és egy Kovászna megyei álláshirdető megkeres bennünket, akkor továbbítjuk feléd az ajánlatot, mint friss diplomás. 

Az NMD tagsági igazolás melyet igény esetén kibocsájtunk, plusz pontot jelent különböző ösztöndíjak megpályázásánál: RÉSZKÉPZÉS ÉS EGYÉB ÖSZTÖNDÍJAK.

Amennyiben rendezvények szervezésében is segédkezel, vagy valamely szakosztály aktív és tevékeny tagja vagy, ez mind ajánlásodban, mind pedig ösztöndíj pályázatodnál nagyobb súlyt vet a latba - külön értékelik a tagságot és külön a szervezeten belüli tevékenységet.

NMD tagként számos helyre utazhatsz el velünk, korábbi években a debreceni Campusz olimpiára és Campusz fesztiválra sikerült eljuttassuk az NMD körüli embereket. Különböző képzéseket is szervezünk, amelyek nem mindegyike akreditált (nem kapsz róla papírt), de mindazonáltal gyakorlatiasabb, mint azt az egyetemi órákon elsajátíthatod.

Továbbá még számos előnnyel járhat NMD tagságod, sok egyetemista csak harmadévben fedezi fel, hogy miért jó tevékenykedni, programokat szervezni, eseményeken részt venni. Talán pár tanáccsal tudunk ellátni:

Egyszer vagy fiatal, azok az évek eltelnek,akkor is ha nem diákszervezetezel, csak fészbukolsz. Építs kapcsolatokat, szerezz barátokat, ismerj meg azonos érdeklődésű embereket.

A közösségben megtalálhatod a szereped, megismerheted tűrőképességed, kiismerhetsz más embereket, megismerheted önmagad. 

Utazz, láss világot, képezd magad.

 

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, már ma gyere le hozzánk (kivéve ha hétvége van, akkor gyere hétfőn)

Címünk: az elérhetőségek fülben találod.

Keress
Eseménynaptár
2018 Mar
H K Sz CS P SZ V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Mai programok:
Levelezőlisták
Felíratkozom
Echipamente barmixer