Pályázatok
Köményes cimketervezés 2000-lejért

Forrás: Kreativ évfolyam fb.
Címketervezési kiírás

Köményes Pálinka termékünk címkéjének megtervezésére hirdetünk nyilvános pályázatot: olyan címketervek érkezését várjuk, amelyek képviselni tudnak egy minőségi, hagyományokra épülő terméket a szeszes italok bel- és kü...lföldi piacán egyaránt.
Ki pályázhat?
A címketervezési kiírásra bárki benevezhet (magán- és jogi személyek egyaránt). A beküldött munkák száma korlátlan. A nevezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése és a jogi nyilatkozatban foglaltak elfogadása és betartása.
Pályamunkák:
A pályamunkákat a kreativevfolyam@yahoo.com e-mail címre várjuk kép formátumban, legalább 300 dpi-s felbontásban. Vektorgrafikus formát csak a pályázatok elbírálása/a díjak átadása után kérünk.
A beérkezett terveket minden nap végén közzétesszük a Kreatív Évfolyam Facebook-oldalán.
A pályamunkákat csak a fenti e-mail címen tudjuk elfogadni, és csak abban az esetben, hogyha az e-mail tartalmazza a tervező adataival kitöltött jelentkezési lapot. A jelentkezési lap a teljes kiírási dokumentációval és termékfotóval együtt letölthető a www.catline.ro/kreativevfolyam linkről.

Nyertes címketerv:
A címketervek elbírálása a terméket előállító-gyártó képviselői által történik. A nyertes címke megvalósításra kerül, tervezője díjban részesül.

Díjazás:
A felhasználásra kerülő nyertes pályamunka díja: 2000 lej egyszeri alkalommal.
Közönségdíj: 500 lej (közönségdíjas a Facebook-oldalon legtöbb like-ot begyűjtő címketerv).

Határidő:
A címketervek beküldési határideje 2012. július 20., éjfél. A határidő után beérkezett terveket vagy kiegészítéseket nem áll módunkban elfogadni.
Közönségdíjas címkére legkésőbb 2012. július 23-án éjfélig lehet szavazni (like-olni). Ez idő után begyűjtött like-ok már nem számítanak a díj kiosztása szempontjából.

Eredményhirdetés – 2012. július 25.
A nyertes címketerv megjelölésre kerül a kiírás Facebook-oldalán, tervezőjét a jelentkezési lapon megadott elérhetőségek útján értesítjük.
Pályamunkákkal kapcsolatos bármilyen kérdésre válaszolunk a kreativevfolyam@yahoo.com e-mail címen vagy a Kreatív Évfolyam Facebook-oldalán.


Csatolmány letöltése
Keress
Eseménynaptár
2018 Feb
H K Sz CS P SZ V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Mai programok:
Levelezőlisták
Felíratkozom
Echipamente barmixer