30 ÉV, 30 PROJEKT​

Az ösztöndíjműhely egy olyan kezdeményezés, mely keretein belül különböző egyetemek és főiskolák ösztöndíjakkal foglalkozó képviselői megismerhetik más egyetemek rendszereit, tapasztalatait és egymás jó gyakorlatait.

Papp Anna

HÖOK csereprogram

A HÖOK csereprogram azt hivatott képviselni, hogy intézmények között még szorosabb kapcsolat alakulhasson ki, valamint az intézményi sajátosságokat személyesen is átélhessük, megismerhessük. Minden látogatásról írásos dokumentációt és élménybeszámolót készítünk, ami a program sikerességét fogja bizonyítani. Amennyiben valós kereslet lesz a csereprogram iránt, szeretnénk külhoni tagintézményeink felé is kiterjeszteni a lehetőséget.

A HÖOK az elmúlt években sok fejlesztést biztosított szolgáltatások és rendezvények területén, illetve a szervezet honlapja is sok átalakuláson esett át. Az eddigi fejlesztések mellett szeretnénk egy valódi profilkezelő portált létrehozni, melyen keresztül különböző lehetőségeket tudunk majd biztosítani a hallgatói képviselőknek az egész országban.

Focázz a HÖOK-kal

Heti rendszerességű kispályás labdarúgás, mely során a HÖOK valamely tagintézmény HÖK-e által kiállított csapattal mérkőzik meg. A programmal a meglévő sport témájú networking tevékenységünk bővül, melynek keretében nem a hallgatók minél nagyobb elérése a cél, hanem a szervezeten belül mélyíti el a sport fontosságát a tagintézményeket érő folyamatos impulzusok által.

Sport és egészség kampány

Egészséges és mozgásgazdag életmód népszerűsítésének folytatása a hallgatók körében. Emellett a korábbi misszió hatékonyságának felmérése, a sport mellé az egészséges életmód egyéb elemeinek reprezentálása.

 

Inkluzív sport

Célunk a fogyatékkal élő egyetemi hallgatók sportolási lehetőségeinek bővítése, más hallgatókkal való közös sporttevékenységük előmozdítása és az esélyegyenlőség fontosságának hangsúlyozása. Ennek kapcsán hozzuk létre a Csörögj velünk programsorozatot, Budapesten, Pécsett és Debrecenben.

 

Kövess mineket Facebookon!